MASSAGE & SPABEHANDLINGAR

MASSAGE - HOTSTONE - SPABEHANDLINGAR - DUOBEHANDLINGAR

MASSAGE & HOTSTONE

Att unna sig en massage lite då och då för att det är skönt är något som många gör. Men att regelbundet ge sig kropp en massage kan vara bra på flera sätt. Det finns många fördelar med massage och många studier pekar på hälsofördelar som ökad blodcirkulation, motverkad stress och mycket mer.

Hotstone har en lugnande och stress-reducerande effekt, samtidigt som den ger ny kraft och energi. De varma lavastenarna ökar blodcirkulationen och sätter igång lymfsystemet så att kroppen kan göra sig av med slaggprodukter. Stenarnas värmande effekt gör att du efter ett litet tag infinner dig i total avslappning och all stress känns väldigt långt borta.

Hos mig kan du betala din massage med Epassi

Massage 30 min 475:-


Massage 45min 575:-


Hotstone 60 min 700:-


Hotstone 90min 1000:-

Tips! Jag erbjuder stämpelkort på salongen. Köp 5 behandlingar vid ett tillfälle och få den sjätte gratis!

TOPP TILL TÅ SKRUBB

En härlig skrubb för kropp och ansikte som avlägsnar torra döda hudceller och ger huden en ny fin lyster och lämnar den mjuk och silkeslen.  Avslutas med applicering av ljuvlig och återfuktande bodylotion.


45min 600:-

KROPPSINPACKNING

En varm och rogivande behandling som börjar med en djuprengörande kroppspeeling. Därefter appliceras en kroppsinpackning för en riktigt fuktboost. Behandlingen inkluderar även en kortare ansiktskur med ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

60min 850:-

DUOBEHANDLINGAR

Sköna ansikten 45min 950:-

En rogivande och skön behandling, ni får samtidigt njuta av en skön ansiktskur.


Vått & Torrt 45min 950:-

En av er få ett härligt, rogivande fotbad, medan den andre får slappna av med en ryggmassage. Efter en stund byter ni plats.


Lashlift DUO 1200:- (600:-/person)

Ingår alltid fransfärg och återfuktande keratin efteråt.

Kom och fixa dina fransar samtidigt med en vän, kollega, mamma, syster eller kanske en annan släkting!